(So Don’t Change Me And) I Won’t Change You

Standard

Dalam penjelajahan playlist pagi ini, terselip sebuah lagu yang jadi favorit gw sejak dahulu kala. Awalnya karena suka liriknya. Ngena banget. I mean, not literally seseorang ‘wont change you’. Of course kalau untuk kebaikan, why not changing? (kecuali kalau dikit-dikit kita dikritik dan semuamua nampak salah, yaa.. males juga yah). Cuma entah kenapa di lagu ini tuh ada satu phrase yang menurut gw simple, tapi menarik :

“Cause you’re the one who showed me I have everything right”

Apalagi sih yang lebih menyenangkan dari menjadi diri sendiri, dan itu ‘di-amin-i’ oleh seseorang yang kita sayang? 🙂

Berikut ini gw sajikan lirik lagu (dengan phrases favorit yang gw sengaja bold) dan video klip nya. Ohya, gw suka banget video klip nya (yang baru hari ini gw liat. padahal udah bertaun-taun suka lagu ini :p). Konsepnya tentang ‘speed dating’, trus Jeng Sophie  (#akrab) cantiiiik banget, gonta-ganti appearances gitu, demi bisa tetep sama target nya. Ahahaha. very much understood, ceuu.. si target ganteng pisan :p.

“I Won’t Change You”

I used to change my accent, change my stance
My phone number, the way I dance
Some people change lovers like they change their sheets
But I won’t change you honey, you’re for keeps

I used to think I had to change the way I am
To feel better, to get a man
But once I stopped trying I fell for you
You fell for me so I’ll stay the same for you
 

Oh yeah I know that I’m not perfect baby
Oh yeah it’s no reason to go crazy
Oh yeah boy you can always count on me
For better or for worse I will always put you first

Now that I have found you
You’ve changed my life
Cause you’re the one who showed me
I have everything right
 

We’re never gonna differ cause we know it’s true
So don’t change me and I won’t change you

I used to change my style like I changed my mind
I tried to change a tire but I’m not that way inclined
Tried to change my figure my diet too
I’ll still change my underwear if that’s O.K with you
But after seeing you I know that here is best

Oh yeah the world can sometimes make you feel bad
Oh yeah but don’t forget the things you have
Oh yeah boy you can always count on me
In sickness and in health baby always be yourself

Advertisements

One response »

  1. Tes..tes…cm mau ngetes aj internetnya dah bener apa blum 🙂
    Salam kenal nya neng, mau denger lagunya dl nnti d komen lg..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s